Bizarre mode-trends die je absoluut gaat zien!

Mermaid 2
Lente oh lente, wat moet ik aan?!
March 2, 2017
Diary
Persoonlijk verhaal; op en top fashion stylist!
March 16, 2017

Bizarre mode-trends die je absoluut gaat zien!

Cover
Het is de droom van iedere fashionista, maar een nachtmerrie voor de basic-lover.. de uitgesproken, bizarre mode-trends! De op het eerste oog onrealistische ontwerpen, waarvan je ieder jaar maar weer moet afwachten of ze ook daadwerkelijk het straatbeeld gaan bereiken. Nou Ladies, het goede nieuws is dat ik er voor jullie een aantal verzameld heb die je zeker terug gaat zien! Nu houden we wel van een beetje gek doen als het aankomt op mode, maar voor de volgende zeven mode-trends geldt 'You love it or you hate it!'

1.

"Pyjama-labama" voor wanneer je liever je bed uitrolt om er vervolgens weer zo in te duiken. De pyjama is inmiddels al een poosje een zeer succesvolle streetstyle look, maar vaak besluiten we om ons toch maar weer in onze spijkerbroek te hijsen.

2.

"Flowerpower" Het is gezellig, retro en all-over.. de bloemenprint heeft absoluut zijn herintreden gedaan in 2017! Zeg nu eerlijk, er is toch niets beter dan een bloemenprint om in de lente te shinen?

3.

"Sweet Ruches" om deze lieve, oorspronkelijk tuttige trend kunnen we inmiddels niet meer heen. Waarbij je voorheen dacht aan suikerspinroze tutu's, heeft het herintreden van de ruches wel degelijk bewezen dat het ook anders kan. Kei harde, speelse fashion en eindeloos te combineren. Wat mij betreft een blijvertje!

4.

"de Neverending mouw" reikt in 2017 bijna tot op de grond! Na de gekropte mouw, drie-kwart mouw en de wijde mouw, maken we in 2017 kennis met de oneindige mouw. Misschien jammer van je mooi gelakte nagels maar ik zie de charme er wel van in!

5.

"Layer-up Bralette" is de cup-loze stoffen BH die je zomaar, hoppakee óver je t-shirts heen draagt! We zagen Kendall Jenner hier vorig jaar al mee lopen, dus het heeft een tijdje geduurd voordat deze trend is opgepikt maar hij lijkt nu toch écht zijn intreden te maken. En jij dacht klaar te zijn met overal een t-shirt onder te dragen?!

6.

"Laagje-over-laagje-over.." het nieuwe laagjeswerk bestaat uit veelvoudig combineren, niets is te gek of te veel! Broeken over shorts, jurken over pantalons, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je zou denken dat je voor deze trend ook een verdrievoudiging van je kleding nodig hebt, maar niets is minder waar. Het is juist de kunst om de meest vreemde combinaties te maken en tóch stijlvol over straat te gaan.

7.

"Minuscule tasjes" hoe kleiner hoe beter. Wanneer je Iphone er bijna niet meer in past, weet je dat je goed zit. High End merken als Louis Vuitton, Chanel en Valentino introduceerde ze in September 2016 en alhoewel ik zelf voorstander blijf van het 'er-past-tenminste-nog-wat-in' formaat moet ik toegeven, ze zijn best schattig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *