Code rood!

AFW 2017
De laatste Amsterdam fashionweek? Ik was erbij!
July 21, 2017
Minimalism
30 dagen met 30 items! Hou jij dat vol?
August 17, 2017

Code rood!

stylist
Bonjour! Hebben jullie me gemist? Vanaf nu kunnen jullie weer iedere donderdag genieten van jullie favoriete style-blog! Deze week vond ik het weer eens tijd worden om mezelf te pitchen. Inmiddels kan ik namelijk een boek schrijven van alle informatie die ik jullie wekelijks aanreik, en de kans dat er daadwerkelijk een boek komt sluit ik zeker niet uit, maar daarvoor wil ik héél graag nog veel meer lieve fashionista's en fashionisto's (Yep, ik heb zojuist een term bedacht voor de trendy mannen) helpen met fantastisch kleding en combinatie advies!
Nee, ik heb zeker niet stil gezeten tijdens mijn vakantie in Frankrijk. Ik heb even de tijd genomen om wat meer op de achtergrond te treden, en concrete plannen te maken voor de toekomst. Want wat wil ik nu eigenlijk bereiken met mijn vlogs en mijn blogs? Hoe kan ik de allerbeste shopping coach worden? Ik heb een tijdje geleden een pilot gedaan van 'Your Shopping Experience', wat ik echt onwijs leuk vond om te doen. En die kans om je eigen Personal Shopper te worden krijgen jullie opnieuw, maar dan verbeterd en verfijnt. Zo kun je over een aantal dagen kiezen tussen drie verschillende pakketten, waarvan er altijd één past bij de hulp en het advies dat jij nodig hebt. Daarnaast ga ik kleuranalyses, persoonlijk styling én combineer advies op maat geven, ben ik bezig met het opzetten van de workshop 'Combineren voor dummies' en bied ik speciaal voor de klanten van Pretty Petite een exclusieve CODE ROOD whats-app service aan waarin je mij 24/7 om kledingadvies kunt vragen! Last but not least, vanaf nu kun je jouw favoriete fashion stylist ook inzetten voor al jouw online shopping. Mocht je dus ook daar minder succes hebben, geen nood! Ik weet inmiddels mijn wegen door het web en heb de items die jij zoekt in mum van tijd voor je gevonden.
Ik ben momenteel nog druk bezig met de laatste voorbereidingen, maar YSE (Your Shopping Experience) komt terug! Kun jij nou écht niet wachten tot ik de nieuwe pakketten online heb geknald maar wil je toch al profiteren van styling en combinatie advies op maat én natuurlijk van de Code Rood whats-app service? Of zie je mijn online shopping service wel zitten? Ik ben de beroerdste niet. Je kunt je nu al inschrijven en zelf je pakket samen stellen.

Vul het contactformulier in met als onderwerp Ik wil shoppen! of stuur een e-mail met dezelfde tekst naar info@prettypetite.nl. Dan neem ik contact met je op en geef ik jou de unieke mogelijkheid om de hand van alle uitgebreide opties zelf je pakket samen te stellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *