De luxe van een Personal Shopper nu ook voor jouw portemonnee!

Fotoshoot
6 interessante feitjes die niemand je vertelt over Fotoshoots!
April 20, 2017
Moederdag
Vijf bijzondere Mama-Musthaves!
May 11, 2017

De luxe van een Personal Shopper nu ook voor jouw portemonnee!

Tony Robbins

Zo, daar ben ik weer! Hebben jullie me gemist? De reden dat ik jullie vorige week niet heb kunnen stalken met een toffe blog is omdat ik, geheel internetloos, in London verbleef. En nee, ik was daar niet om ultiem te shoppen. Ik heb me vier dagen, bij elkaar zo'n zestig uur volledig overgegeven aan een super indrukwekkend seminar van
Tony Robbins! Iemand bekend met deze held? Ik lees jouw ervaringen graag hieronder. Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar; Ik ben fan! Deze man heeft me inzichten gegeven die ik natuurlijk dolgraag met jullie, mijn lieve fashionista's, wil delen. In deze vier dagen heb ik ontdekt hoe ik mijn passie voor mode en talent het beste kan inzetten. Daaruit is een shopping succes formule gerold die ik met trots
de 'SARON Methode' heb genoemd.

de 'SARON Methode'!

1.

Het enige wat jij hoeft te doen is het antwoord bedenken op de onderstaande vijf vragen, omdat dit de enige informatie is die ik van je zal vragen tijdens ons kennismakingsgesprek.

  • Wat voor hulp zou je graag van mij ontvangen? Wil je enkel advies of ook graag hulp in de praktijk?
  • Waarom heb jij mijn hulp nodig? Is er een speciale gelegenheid, heb je moeite met het vinden van kleding in jouw stijl of vind je het gewoon lastig om kleding te combineren?
  • Waar ga je graag winkelen? Welke stad/steden is/zijn jouw thuisbasis wat betreft shoppen?
  • Welke winkels en/of merken zijn absoluut jouw favoriet?
  • Hoe zou je jouw persoonlijke stijl omschrijven? Gebruik hiervoor 3 woorden.

2.

Samen met jou ga ik opzoek naar de oplossing voor jouw kleding crisis.
Let op: ik ga je niet ‘aankleden’ zoals andere Personal shoppers dat zouden doen. Ik ben jouw persoonlijke shopping coach dus ik geef je juist de tips & tricks om het zelf te doen! Are you up for it? Na deze belevenis garandeer ik je dat je het vinden van de perfecte outfit ineens niet meer zo moeilijk vindt.

3.

Ik wil de luxe van een Shopping coach voor iedereen bereikbaar én dus ook betaalbaar maken! Daarom bespreken we pas achteraf, aan de hand van jouw budget en waardering, wat je aan me gaat betalen. Ik werk niet volgens protocol, iedere wens is uniek en zo ook mijn aanpak. Dat betekent dat ik dus géén vast bedrag reken voor mijn dienstverlening maar dit samen mét jou bepaal, zonder concessies en kleine lettertjes!

4.

Als kers op de taart bied ik je de exclusieve toegang tot mijn gesloten facebook groep ‘Pretty Talk’ waarin ik content met je deel, je op de hoogte houd van toffe acties maar vooral jouw vragen beantwoord op het gebied van passend kleding advies. Daarnaast heb je een directe connectie met alle vrouwen die net als jou, moeite hadden met zich te kleden. Want laten we eerlijk wezen, na deze ‘shopping experience’ is dat probleem verleden tijd!You want to join don't you?!

Vul het contactformulier in met als onderwerp YSE, en als jouw bericht 'I WANT IN!' of stuur een e-mail met dezelfde tekst naar info@prettypetite.nl

'Ervaar shoppen als een onvergetelijke belevenis mét resultaat!'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *