De meest vreemde kleding die je ooit hebt gezien!

Minimalism
30 dagen met 30 items! Hou jij dat vol?
August 17, 2017
Collab
Fab Collab!
August 31, 2017

De meest vreemde kleding die je ooit hebt gezien!

Vreemde items
De één noemt het mode, de ander noemt het kunst.. De één vind het geweldig en de ander moet er niet aan denken. Ik heb deze week zeven kledingstukken voor jullie verzameld die écht worden gedragen, maar waar de meningen nogal over zijn verdeeld. Ik trok bij deze kledingstukken in ieder geval regelmatig het welbekende wenkbrauwtje omhoog.
Na alle nuttige tips & Pretty Petite pitches van de afgelopen weken vond ik het deze week wel weer eens tijd worden voor een 'simpelere' blog over de minder belangrijke dingen in het leven. Want eerlijk is eerlijk, soms is het gewoon lekker om te scrollen, hardop te lachen en verder te scrollen, toch?! Dan ben je deze week aan het goede adres. Hieronder vind je namelijk zeven exclusief door mij geselecteerde mode (?) items, die jouw kledingkast waarschijnlijk nooit gaan halen..

1.

Voor degene die denkt dat een 'afritsbroek' alleen een bouwvakkers dingetje is.. Deze vrouwelijke 'afrits-short' bewijst het tegendeel. Maar of we hier nou zo vrolijk van worden?

2.

We kennen allemaal de hand-tas, schouder-tas en heup-tas, maar heb jij ooit gehoord van de arm-tas?! Ik tot vandaag nog niet, en ik weet ook niet of dat ik dit wel zo 'handig' vind. Ach, zo raak je je tas in ieder geval niet zo snel kwijt!

3.

Voor wanneer je niet kan kiezen tussen een zakelijke colbert of een stoere denim jack? Ik heb alleen nog altijd geen idee voor welke gelegenheid dit nu echt een uitkomst is.

4.

Er moet ooit iemand zijn geweest die dacht :"Hoe kan ik mijn cowboy boots blijven dragen in hartje zomer?"..

5.

Bij dit item kán ik me nog enig zins voorstellen dat het in de buurt moest komen van de grote taille riem die we dit jaar veel hebben gezien, maar succesvol is anders.

6.

De broek waarbij je jezelf écht even moet afvragen welk ondergoed je er onder aan doet. Ik vind deze plastic broek waanzinnig tof voor een campagne of een fotoshoot, maar zie mezelf hier niet zo snel mee over straat gaan. Jij wel?

7.

Ik ben persoonlijk een hele grote fan van gecostumized denim, maar deze spijkerbroek is Bigfoot all over the place! En wij maar braaf onze benen blijven scheren..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *