Er is niets zo onvoorspelbaar als het weer!

Scarf
Hot or not?! De comeback van de ‘silk scarf’
March 23, 2017
modemissers
De 8 grootste mode-missers
April 6, 2017

Er is niets zo onvoorspelbaar als het weer!

Weer

Het is inmiddels lente (doet een klein vreugde sprongetje), maar dat betekent niet dat we al los kunnen in onze zojuist aangeschafte zomer outfit. Maart roert zijn staart, en alhoewel het momenteel heerlijk weer is in Nederland, er is nog altijd geen peil op te trekken. En dan begint het dilemma...
wat moet ik aan (?!?!)

Er is natuurlijk niets fijner dan de allereerste keer met-zonder jas naar buiten. Lees: MET-zonder jas, want helemaal zonder jas is nog niet zo slim. Zorg dus dat je altijd voorzien bent van een jack. Nu snap ik dat je inmiddels spierwitte armen wel wat zonnestralen kunnen gebruiken, dus draag hem lekker los over je schouders of knoop hem om je middel. Dan ga je trendy de deur uit, vang je flink wat UV en mocht het dan toch wat later worden op dat zonnige terras, heb je tenminste altijd een warm jasje bij de hand.

Dan is er ook nog altijd het 'schoenen-probleem'. Want wat draag je nu, begin lente? Het is eigenlijk nog te fris voor sandalen/slippers en je leuke nieuwe peeptoes, maar die winterlaarzen zijn we inmiddels beu. Mijn tip; schaf een paar frisse sneakers, loafers of instappers aan. Ze zijn te dragen mét en zonder sok, absoluut de trend van het moment en je loopt er nooit te zomers of te winters bij. Mocht je je nu totaal niet comfortabel voelen op platte schoenen, ga dan voor een licht-kleurig enkellaarsje. Draag er een rokje op, en je bent klaar voor de lente!
Last but not least... is het al tijd voor de rokjes en jurkjes?
Antwoord: 'Natuurlijk lieve ladies, het is Lente!' Maar om een acute blaasontsteking te voorkomen adviseer ik om te kiezen voor een rok op óf over de knie. Er komt nog genoeg tijd voor de mini rokjes, geen zorgen, maar laten we realistisch blijven. Zolang we de tropische temperaturen nog niet bereiken, houden we het bij blote onderbenen. Wat ik momenteel wel zie opkomen zijn de halve tule rokken, waarbij de lengte van de rok wordt gevormd door transparante stoffen en gaas. Leuk voor de dames die graag ook een stukje van de bovenbenen tonen. Dat gezegd, geef ik je ook meteen een flinke afknapper: een huidskleur panty (!) is nooit mooi. Dat geld ook voor een witte legging. Dus mocht je toch nog graag je benen bedekken, kies dan voor een licht transparante zwarte panty (eventueel met een patroontje) of de visnet-panty.
Deze blog heb ik geschreven naar aanleiding van de vraag van een vriendin. Ik vind het onwijs leuk dat ik op deze manier mijn kennis met jullie kan delen, en jullie kan helpen met dagelijkse mode dilemma's en handige weetjes. Nu is mijn vraag aan jullie:
"Wat zouden jullie graag willen lezen in mijn volgende blog?"
Comment hieronder, en wie weet zie je jouw gekozen onderwerp volledig uitgewerkt terug volgende week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *