Fab Collab!

Vreemde items
De meest vreemde kleding die je ooit hebt gezien!
August 24, 2017
Is jouw kledingkast al klaar voor de herfst?
September 14, 2017

Fab Collab!

Collab
Ik heb ge-wel-dig nieuws.. Pretty Petite gaat namelijk een samenwerking aan met Zoya Nail Polish! De 'Big 10 Free' nagellak zonder chemische toevoegingen die onder anderen is gespot op New York fashion week. Als voorstander van een Sustainable lifestyle ben onwijs enthousiast over deze nagellak, en vanaf vandaag ga ik iedere maand een speciaal voor jullie geselecteerd nagellak pakketje samenstellen! Is dat niet tof? Iedere maand kies ik drie trendy kleuren die jij goed kunt matchen met je outfit zodat ook je nagels fashionable zijn!
Als stylist & fashionista houd ik er helemaal niet van om negatief te schrijven over onze beauty industrie. Maar feiten blijven feiten. "Iedere dag smeren we tientallen chemicaliën op onze huid en nagels, die vervolgens weer worden opgenomen in ons bloed." Ook al merken we hier niet direct iets van, consequenties voor onze gezondheid zijn er zeker. Toen ik er achter kwam dat er een alternatief is, was ik meteen enthousiast en dus heb ik me onlangs aangesloten bij Beyuna. Om ook jullie, allerbeste blog-lezers van Nederlands, bewust te maken van alle troep die in onze dagelijkse beauty producten zit, heb ik een poosje terug al een blog geschreven over Zonnebrand & Nagellak.
"September, we bereiden ons al langzaam voor op de herfst. Het seizoen dat bekend staat om zijn diepe, sensuele kleuren. Maar de designer besloten het dit jaar anders te doen, dus staat de herfst van 2017 helemaal in teken van Primaire kleuren! Rood, blauw en geel in hun puurste vorm, en natuurlijk de opvolgers: (voor degene die goed hebben opgelet tijdens handenarbeid) Oranje, roze en groen. Daarom heb ik voor het September pakket van Pretty Petite X Zoya gekozen voor deze drie toffe lakjes!"
De door mij samengestelde pakketjes zijn natuurlijk te verkrijgen via mijn contactformulier. Vul in als onderwerp: 'Pretty Zoya' en zet je volledige naam en adres in het bericht daaronder. Je krijgt het door mij samengestelde pakketje dan zo snel mogelijk thuisgestuurd! Wil je toch graag een ander kleurtje? Dat kan dat natuurlijk ook. Surf even naar de Zoya shop en stel jouw eigen pakketje samen.

Ook ben ik momenteel druk bezig met het selecteren van toffe verkoop adressen die de exclusieve Pretty Petite X Zoya Nail Polish pakketten gaan verkopen. Dus heb jij of ken jij een Fashion shop (online of offline) die absoluut een voorstander is van een Sustainable Fashionable lifestyle? Let me know! Stuur even een e-mail naar info@prettypetite.nl en wie weet staat deze trendy & biologische nagellak binnenkort bij jou in de vitrine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *