Voorspelling: Festivaltrend 2017.. Seks, snoep & piemels!

shopping-girls-2
By-me – by-she – by-he – by-everyone!
February 5, 2017
nothing-to-wear-shirt
10 Tips om je kledingkast “lente-klaar” te maken!
February 9, 2017

Voorspelling: Festivaltrend 2017.. Seks, snoep & piemels!

Festivaltrend-2017


Wie houd er nou niet van? Een zomers zonnetje, alcohol en swingen op de heerlijke beats van bekende DJ's.
Festival's zijn ieder jaar weer een trekpleister voor duizenden jong-volwassenen die zich een dagje of een weekend volledig willen laten gaan. Ook ik ben er ieder jaar te vinden en ben dit jaar ook zeker van plan om er een aantal te gaan bezoeken.

Niet alleen de grote festivals zoals Pinkpop, Lowlands, Solar, Paaspop, 7th Sunday, Defqon en Decibel maar ook de kleinere één-dags festival's zijn in trek. Het worden er steeds meer en ze zijn voor een grotere doelgroep aantrekkelijk gemaakt. Met name onder de dames is er ook ieder jaar weer een 'Festival trend' die opwaait. De vaak schaars gekleden festival-bezoekers waagde zich de afgelopen jaren veel al aan de Bohemian look met franjes, korte spijkerbroekjes en natuurlijke kleuren. Dat festivalseizoen 2017 wederom een mode-trend met zich meebrengt is dan ook niet te voorkomen, maar wat?
Ik kan je alvast één ding beloven..
Zwaai maar gedag naar de hippies en zeg hallo tegen de piemels!

Ja, je leest het goed. Seksualiteit is tegenwoordig hét gespreksonderwerp van de dag en dit wordt, in vergelijking tot jaren geleden, ook niet meer onder stoelen of banken geschoven. De festivals zijn al jaren het terrein waar je onder het genot van een biertje of een wijntje heerlijk kan scharrelen. We kunnen het wel massaal ontkennen maar dansend in onze bijna ontblootte lichamen zijn we allemaal stiekem opzoek naar.. Seks! Wat leuk is, is dat deze evolutie ook ontwerpers niet ontgaat en zei heerlijk inspelen op deze trend. De Nederlandse designer Bas Kosters experimenteerde al met het gebruik van een 'penis-patroon' in zijn ontwerpen. Ook is onlangs Vivienne Westwood tijdens London Fashion Week Men gespot met haar gouden broche in de vorm van 'sparkly penises'.

Wat ik verwacht voor de festivaltrend dit jaar is dat seksualiteit nóg meer uitgesproken wordt in de vorm van een penis- en borstpatronen in kleding. Een mooi voorbeeld hiervan is het t-shirt van T.I.T.S. met de opgedrukte borsten. Wat ook te gek zou zijn is opzichtige condoomverpakkingen op een speelse manier verwerkt in een borstzakje en handtassen op een leuke seksuele manier vormgegeven. Denk aan een gebreide penis-clutch, hoe leuk!

2016 stond in teken van van mijn tienerjaren, de 90's! 2017 gaat deze trend doorzetten, waar ik onwijs blij mee ben. We hebben al opnieuw kennis gemaakt met de chookers, bombers en metallic invloeden, 2017 gaat opnieuw recht doen aan de eetbare kettingen, horloges en ringen. Ken je ze nog? Die lekkere kleine pastel-kleurige kraaltjes aan een elastieken koortje? Of de ring met de grote lolly-speen? Ze worden weer he-le-maal hot, eh.. lekker!

Duss.. Wat gaan we doen voor komend Festival seizoen?

  • Weg met de Bohemian look.
  • Hallo knallende kleuren, grote vlakken en te gekke prints.
  • No shame, seksualiteit is dé trend van 2017. Aan piemels en tieten nooit genoeg!
  • Ga naar de supermarkt, koop jezelf een lading snoepgoed.. en je bent om op te vreten.
  • Blijf me volgen, ik hou je op de hoogte van het stomende festival-nieuws én binnenkort komt er awesome beeldmateriaal van deze Festival trend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *