Happy Customers

Ben jij mijn volgende Happy Customer?

Tijdens een gratis intake bespreken we je wensen.

Gratis intake

Arjen Banach

Inspiratiespreker & Cabaretier


"Een 'Personal Stylist', heb ik dat nodig en gaat dat me nou echt helpen?! Op vrijdag 2 Juni heb ik samen met Saron Arnhem ondersteboven geshopt. Aanvankelijk was ik heel nieuwsgierig wat een Personal Stylist, iemand die écht verstand heeft van mode en combineren, mij zou brengen. Ik was zelfs een beetje gespannen want je weet maar nooit wat ze je allemaal aan laat trekken. In de eerste winkel was het al meteen raak. Saron heeft een hele leuke methode ontwikkeld waarmee ze je smaak bepaalt en daarna ging ze op flink tempo kleding uitzoeken. Nagenoeg alles wat ze uitzocht was echt heel erg gaaf. Het leuke hiervan was dat de kleding die zij uitzocht, ik zelf zou hebben laten liggen maar het toch super goed stond. De kleding die ik zelf uitkoos wist ze dan weer op zo'n manier te combineren dat het plaatje helemaal compleet was. Qua kleding, een meer dan geslaagde ervaring maar er zijn nog twee redenen waarom de dag zo geslaagd was.. Allereerst omdat je eindelijk af bent van die irritante verkopers die met hun opgedrongen modekennis denken je verder te kunnen helpen en bij werkelijk elke sok die je aantrekt bijna flauwvallen omdat het je zo fantastisch staat. Je hebt een Personal Shopper! Dus verkopers houden eindelijk hun mond, heerlijk. Ten tweede is een dagje shoppen met Saron gewoon onwijs gezellig. Kortom: trakteer jezelf eens op een Personal Stylist. Wij gaan in ieder geval vaker samen shoppen! "

Sydney Brouwer

Spreker klantbeleving & klantgerichtheid


"Saron heeft me heel goed geholpen met het online samenstellen van mijn nieuwe zomer garderobe. Dat ging heel fijn en vlot! Ze zal je het je altijd eerlijk vertellen wanneer iets wel of juist niet mooi staat, en laat zich niet uit het veld slaan als er een keer een setje niet naar jouw smaak is. Ze kijkt naar wie jij bent en geeft tips die bij jou passen. Ik kan nu in ieder geval vol vertrouwen met een koffer vol nieuwe kleren op vakantie. Een absolute aanrader!"

Thijs Lindhout

Spreker & Duurzaam ondernemer, founder 100% Thijs


"Saron heeft mijn kledingkast onder handen genomen en mijn kleding gesorteerd op (nieuwe) setjes. Regelmatig shop ik met haar voor nieuwe kleding. Dankzij haar hulp draag ik nu altijd de juiste outfit bij de juiste gelegenheid, zeer handig aangezien ik regelmatig op het podium sta. Daarnaast kan ik haar altijd appen voor hulp en krijg ik vrijwel direct passend advies. Ik kan niet meer zonder!"