Lente oh lente, wat moet ik aan?!

Tafel-stoelen
Deco zonder Doekoe
February 22, 2017
Cover
Bizarre mode-trends die je absoluut gaat zien!
March 9, 2017

Lente oh lente, wat moet ik aan?!

Mermaid 2

"Maart roert zijn staart". Maar daar trekken wij ons lekker niets van aan. De meteorologische lente is begonnen, en alhoewel we onze winterjas voorlopig nog even aan mogen houden ga ik jullie alvast voorbereiden op wat komen gaat..

Na Amsterdam hebben we inmiddels ook bijna de Fashion Weeks in New York, London, Milaan en Parijs achter de rug. Dat leek mij het perfecte moment om jullie, mijn lieve lezers, alvast voor te bereiden op wat jullie te wachten staat de komende maanden. De lente staat voor de deur en dat betekend opruimen! Tijd voor een frisse wind van kleur, patronen en rouches in je kledingkast.
Ja, je leest het goed. Spring/Summer 2017 staat in teken van frisse kleuren, heftige patronen, rouches en mermaid. En voor degene die nu denkt 'Oh hell no!', ook voor jullie heb ik goed nieuws.. jullie kunnen je altijd nog uitleven met de bloemenprint en de versierde denim's. Is dat nou niet leuk?!

Alhoewel ik inmiddels fan ben geworden van mermaid en rouches kan ik me goed voorstellen dat jullie écht geen idee hebben wat jullie aanmoeten (letterlijk) met deze trends. Het is allemaal vrij uitgesproken, opvallend en hoe combineer je nu zoiets? Allereerst, probeer dat laatste sowieso niet te veel te willen doen. Wat ik namelijk ook veel terug zie komen voor SS17 zijn de dit-had-ik-nooit-bij-elkaar-aangetrokken-maar-het-is-eigenlijk-best-leuk combinaties. Mijn tip voor jullie; Laat los, en doe eens gek! Een ruiten rok met een fel-gekleurde blouse met rouches en daarover een opvallende parka kán namelijk gewoon dit seizoen! Gooi er nog wat stoere plateau-zool sandalen onder en je bent helemaal hip en trendy, heerlijk toch.

Mocht na het lezen van deze blog je zin in de lente compleet zijn vergaan omdat basics, pastel-kleuren en jeans je zo fantastisch staan. Of zie je de bui alweer hangen wanneer je in de winkelstraat van de ene kleuren explosie in de ander loopt en weer met legen handen naar huis gaat? Wil je graag mee doen met de trend, maar lijkt deze trend niets voor jou? Naast het schrijven van style-blog's, het produceren van Editorials en vrij werk ben ik ook te boeken als Personal Shopper. Mocht je mijn hulp goed kunnen gebruiken.. neem contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@prettypetite.nl.

Dan gaan wij jou snel samen 'lente klaar' maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *