Planga van Cartier of Brakka van Balmain

Mannen 2.0
Mannen, zijn jullie al klaar voor de winter?
October 12, 2017
Jewelry 2018
Jewelry is the Key!
November 9, 2017

Planga van Cartier of Brakka van Balmain

Misschien zegt het je niet zo veel maar wanneer we het over 'Planga's' en 'Brakka's' hebben, hebben we het eigenlijk over Accessoires! Daarom vandaag een blog speciaal over de herfst en winter accessoire musthaves. Om op deze manier nog maar even te benadrukken hoe belangrijk en aanvullend accessoires kunnen zijn.
Speciaal voor jullie een aantal accessoire trends op een rijtje die je outfit helemaal af kunnen maken.

De Baret

Als er één accessoire tijdloos lijkt te zijn dan is het wel 'de baret'. Iedere herfst worden de baretjes weer massaal uit de kast getrokken. En hoe modieus het kleine hoofddeksel dan ook mag zijn, het verliest nooit zijn charme. Het voelt meteen alsof je door de straten van Parijs loopt, klaar voor een trendy najaar!

Sokken

Hoewel we voorheen vonden dat je met sokken in sandelen écht een mode flater sloeg, dit najaar zijn je sokken juist de eyecatcher! Een paar hippe en vooral opvallende sokken mogen dus niet ontbreken. Glitters, lange sokken, drukke prints en teksten. Hoe gekker hoe beter. Daarnaast heb je lekker warme voeten en het geeft ook wat extra gezelligheid aan de donkere maanden!

Handschoenen

Gebreid of van leer, met of zonder vingers, tot aan de handpalm of tot over de pols. Handschoenen zijn naast warm en nuttig ook ontzettend modieus! Dus steek je handen deze winter eens in een paar 'catchy gloves'. Wil je het helemaal goed doen? Combineer dan je handschoenen met je favoriete armbanden.

Sjaals

De uitdrukking "Fur is Fur ever" bestaat natuurlijk niet zomaar. Deze winter hoeven we het dan ook niet koud te hebben met deze heerlijke (Faux) fur sjaals. Natuurlijk weer in diverse kleuren en patronen, om de herfst en winter wat extra kleur te geven. Een warme nek? Ik ben fan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *