Your Shopping Experience

Word je eigen Personal shopper aan de hand van de 'SARON Methode'!


1.

Het enige wat jij hoeft te doen is het antwoord bedenken op de onderstaande vijf vragen, omdat dit de enige informatie is die ik van je vraag tijdens ons kennismakingsgesprek.

  • Wat voor hulp zou je graag van mij ontvangen? Wil je enkel advies of ook graag hulp in de praktijk?
  • Waarom heb jij mijn hulp nodig? Is er een speciale gelegenheid, heb je moeite met het vinden van kleding in jouw stijl of vind je het gewoon lastig om kleding te combineren?
  • Waar ga je graag winkelen? Welke stad/steden is/zijn jouw thuisbasis wat betreft shoppen?
  • Welke winkels en/of merken zijn absoluut jouw favoriet?
  • Hoe zou je jouw persoonlijke stijl omschrijven? Gebruik hiervoor 3 woorden.

2.

Samen met jou ga ik opzoek naar dé perfecte kleding items.
Let op: ik ga je niet "aankleden" zoals andere Personal shoppers dat zouden doen. Ik ben jouw persoonlijke shopping coach dus ik leer je hoe je succesvol kunt shoppen en geef je de tips & tricks om dit zelf te doen! Are you up for it? Na deze belevenis garandeer ik je dat je het vinden van de perfecte outfit ineens niet meer zo moeilijk vindt.

3.

Ik wil de luxe van een Shopping coach voor iedereen bereikbaar én dus ook betaalbaar maken! Daarom bied ik je de keuze uit drie diverse shopping-pakketten waarvan er altijd één past bij jouw wensen en budget. Ik werk niet volgens protocol, iedere wens is uniek en zo ook mijn aanpak. Daarom hanteer ik, naast een dag succesvol shoppen, een Zero-retournerings-beleid! Alles wat je met mij shopt ga je regelmatig dragen en is de aankoop volledig waard. Ik doe niet aan concessies en kleine lettertjes!

4.

Als kers op de taart bied ik je de exclusieve toegang tot mijn gesloten facebook groep ‘Pretty Talk’ waarin ik content met je deel, je op de hoogte houd van toffe acties maar vooral jouw vragen beantwoord op het gebied van passend kleding advies. Daarnaast mag jij als klant van Pretty Petite gebruik maken van de Code Rood whats-app service waarmee je mij 24/7 om hulp en advies kunt vragen door simpelweg een foto te sturen van jouw samengestelde look. Zo ben ik altijd onder je sneltoets wanneer je even niet weet hoe je je outfit moet combineren. Maar laten we eerlijk wezen, na de ‘shopping experience’ is dat probleem verleden tijd!You want to join don't you?!

Vul dan nu het contactformulier in met als onderwerp YSE, en als jouw bericht 'I WANT TO SHOP!' of stuur een e-mail met dezelfde tekst naar info@prettypetite.nl. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op en gaan wij binnenkort succesvol shoppen!

'Ervaar shoppen als een onvergetelijke belevenis mét resultaat!'

Pricing table with id of "yse-pakketten" is not defined.

Recensies