Sweet Christmas!

Tassen
Tassen trend winter 2018!
December 8, 2017
2017
Tweeduizendzeventien
January 4, 2018

Sweet Christmas!

Christmas
Na een jaar vol combinatie inspiratie, handige tips & tricks én natuurlijk de laatste trends op het gebied van fashion en lifestyle, kon een blog over de 2017 Christmas Outfit Musthaves niet achterblijven. Daarom voor jullie, mijn lieve lezers (Yep, ook weer voor de mannen), een aantal te gekke Kerst trends op een rijtje zodat jij over een paar dagen stijlvol aan de gourmet zit!

Suit up!

We beginnen meteen met mijn persoonlijke favoriet. Grote kans dat ik dit jaar volledig 'ingepakt' aan het kerstdiner zit! Hoe leuk is deze wintertrend? Voor de kerst voeg je gewoon een vleugje glitter toe of een gekke print. Paar goed hakken eronder, super stijlvol en des al niet te min onwijs sexy!
Ook de mannen mogen er weer aan geloven dit jaar. Na de jaren lange casual 'spijkerbroek-met-blouse' combinatie is het deze kerst ook aan jullie om flink uit te pakken (letterlijk). Natuurlijk niet in een stijf zakelijk driedelig pak. Nee, jullie zien we dit jaar het allerliefst in een warme kleur en in een comfortabel stofje. Velours en satijn zijn daar natuurlijk uitermate voor geschikt!

Glitter in the air.

Het samenstellen van een kerst outfit hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Een kloddertje kleur hier, en een stufje glitter daar. Kind kan de was doen. Maar om jullie daar toch nog even van te overtuigen.. GLITTER! Dit jaar zijn bijvoorbeeld de kraagjes en strikjes weer helemaal hot, met zo veel mogelijk glitter natuurlijk. Deze musthave maakt heel gemakkelijk van iedere basic een eyecatcher! Blut na alle kerstinkopen? Duur hoeft het ook niet te zijn, Zara verkoopt ze al vanaf €13!
Een nieuwe trend voor kerst 2017 en eentje die naar mijn idee wel écht een introductie nodig heeft. Want oh mannen, jullie mogen deze kerst echt los! Glitter op de blouse en pailletten op je blazer. Ook zien we een heleboel zilveren, bronzen en goud kleurige blousjes voorbij komen, en blazers met glimmende patronen. Ik ben fan, maar ik kan me voorstellen dat het even wennen is! Twijfel alleen niet te lang, voor je het weet is kerst weer voorbij.

Christmas Clasics

Ze zijn onmisbaar als je het mij vraagt. De 'Black Dress' voor de dames is altijd goed! Door hem te combineren met bijvoorbeeld een feestelijk jasje of een mooie clutch, creëer je in een oogwenk een simpele, elegante en stijlvolle kerstoutfit! Daarnaast ben je er in ieder geval zeker van dat je niet afsteekt bij de kerstboom.
..En deze mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. De (foute) kersttrui heeft in 2017 helemaal zijn herintrede gedaan en is als kerst klassieker niet meer weg te denken. 'You hate it or you love it', maar het lijkt erop dat de mannen dit jaar massaal de kersttrui weer zijn gaan omarmen. Waarom niet ook! Ze zijn lekker warm en het ziet er toch onwijs gezellig uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *