Tijdmachine of Fashionweek?!

shopping-girls-2
By-me – by-she – by-he – by-everyone!
February 5, 2017

Tijdmachine of Fashionweek?!

Alexandra-Frida-3
peter-stigter-fashionweek
Degene die vorige week onder een steen hebben geleefd kunnen het misschien gemist hebben maar voor de rest van Nederland was het toch écht Fashion Week. Het jaarlijkse evenement gesponsord door Mercedes Benz waar, jawel.. de najaarscollectie aan ons werd gepresenteerd en ik was erbij!

Terwijl heel Nederland staat te popelen om hun winterjas te verruilen voor de blote schouders zagen we in de Gashouder de meest prachtige collecties van onder anderen Maaike van den Abbeele, Edwin Oudshoorn, Karim Adduci, Astrid Elisee, Alexandra Frida, Liselore Frowijn, Zyanya Keizer, Spijkers & Spijkers, Claes Iversen en MARTAN voorbij komen. Daarnaast waren er diverse showrooms waar je de collectie van dichtbij kon bekijken.

Showroom Eyewish vs. Alexandra Frida
Wat een ongelofelijke ervaring om aanwezig én werkzaam te mogen zijn bij dit fantastische evenement. Ik was verantwoordelijk voor de styling van de showroom van Eyewish vs. Alexandra Frida. Deze Nederlandse designer had de meest prachtige ontwerpen gemaakt voor Eyewish opticiens en deze werden gepresenteerd in een roze bloemen oase. Samen met wat lekker hapjes en drankjes en natuurlijk de photobooth was de showroom een groot succes en tot de nok toe gevuld zelfs tot na sluitingstijd.

Natuurlijk kon iederen het evenement volgen via social media waar iedere dag massaal foto’s werden gepost maar ik zet mijn persoonlijke top drie collecties even voor jullie op een rijtje..

1.Zijde met een vleugje rock ’n roll – Astrid Elisee

“ Mooi gebruik van duurzame stof, haar zandgewassen zijde en persoonlijke print. Daarnaast zijn het ook draagbare ontwerpen gecombineerd met Levi 501 spijkerbroeken.”
astrid-elisee-fashionweek
alexandra-frida-fashionweek

2.Duizend-en-een-nacht – Alexandra Frida

“Ontwerpen tot in detail afgewerkt met kraaltjes, borduurwerk en natuurlijk haar iconische verenprint. Gestyled met de door haar ontworpen brilsieraden voor Eyewish.”

3.Religie, spirualiteit en geloofsovertuiging - MARTAN

“Wijde broeken met een rigide tailoring worden verfraaid door vloeiende zijden organza sluiers, bevestigd aan de voorzijde. Mannelijke en vrouwelijke aspecten gecombineerd met asymmetrische vormen en ongebruikelijke materiaalkeuzes maken deze collectie uniek.”
astrid-elisee-fashionweek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *