Trend alarm: Badslippers zijn helemaal hot!

Online shoppen
6 interessante redenen waarom je niet online moet shoppen!
June 15, 2017
Suitcase
Ik ga op vakantie en neem mee:
July 1, 2017

Trend alarm: Badslippers zijn helemaal hot!

Badslippers
Juni, wat heb je ons toch verwend! Het is nu 32 graden op de thermometer, dus ik heb vandaag een korte maar krachtige blog voor jullie. Ik kan me voorstellen dat je bij het lezen van de titel al even dacht dat ik misschien een zonnesteek zou heb opgelopen, maar niets is minder waar. Ik loop nu te shinen op mijn spik-splinter-nieuwe badslippers terwijl heel Nederland geniet van het heerlijke zomer weer! 'De badslipper', jaren geleden verbannen en nu weer helemaal terug in het mode beeld.
Dankzei Adidas en Nike zijn deze, niet al te flamboyante, slippers al eeuwen op de markt. Maar dan eigenlijk vooral voor badmeesters en thuis gebruik. Blijkbaar heeft je vader er al die tijd toch ultra fashionable bij gelopen in de camping douches! Want toen in Januari deze fashion trend plotseling werd gespot bij Freja Beha Erichsen in de Vogue UK is de bom gebarsten en zijn we massaal de Nike slides (de fashion term voor de badslippers) weer gaan dragen. Nu zijn ze overal te verkrijgen in alle vormen, kleuren en stoffen. Ik heb er voor jullie een aantal op een rijtje gezet en ben erg benieuwd naar jouw favoriet!

6 Comments

 1. Michelle says:

  Leuk artikel! Ik zou de 5e foto wel graag willen winnen, die van nike zijn erg leuk! Groetjes Michelle

 2. Larissa says:

  Die van puma ๐Ÿ˜

 3. Sam van Dijk says:

  Woehoeeee de laatste zijn super!๐Ÿ˜๐Ÿ˜

 4. Marloes says:

  De allereerste graag met roze fluffy bond!๐Ÿ˜

 5. Kimberly says:

  De groene van puma ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š

 6. Alida says:

  Pretty pink zou ik kiezen.
  Lekker zacht en een lief kleurtje ๐Ÿ˜Š

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *