Tweeduizendzeventien

Christmas
Sweet Christmas!
December 21, 2017
Shopping Hell
De 3 meest dramatische shop ervaringen!
January 25, 2018

Tweeduizendzeventien

2017
2017. Het lijkt nog maar een paar dagen geleden! (Oh wacht, dat is natuurlijk ook zo).. Des al niet te min wil ik nog één keer de kans nemen om jou te bedanken. Want wat was je een mooi en fijn jaar. Het is nu inmiddels al weer een paar dagen 2018 en alhoewel ik onwijs veel zin heb in dit nieuwe jaar, wil ik 2017 nog een keertje in vogelvlucht her-beleven..

27 Januari 2017

Daar stond ik dan, voor de aller-eerste keer achter de schermen op Amsterdam Fashionweek. Wat een bijzondere ervaring om direct zo dicht in contact te komen met Nederlandse ontwerpers en belangrijke gezichten in de Nederlandse mode-industrie. En alhoewel ik veel al geen idee had naar wie ik uit moest kijken of welk gezicht waar thuis hoorde.. ik voelde me als een vis in het water! Dit is waar ik moest zijn, hier voel ik me thuis. Dankzij Jesse Donker kreeg ik deze kans, en mede dankzij mijn interieur-styling (geen idee dat ik dat ook kon?!) was de showroom van Alexandra Frida vs. Eyewish een groot succes.
Hierna ging het snel! Ik heb Anna Sokolowska geassisteerd bij een hele gave productie voor Marie Claire. In samenwerking met Brands & Stories stonden de advocaten van Köster weer op en top gestyled op de foto voor op hun website en Linked-in profielen. Daarna ben ik afgereisd naar Londen voor het Unleash the Power Within seminar van Tony Robbins. Een absolute aanrader, vooral wanneer je (net als ik) even vastzit in je ontwikkeling. Want eerlijk is eerlijk, het is me echt niet allemaal van een leien dakje gegaan. Geen geld op de bank en een hoofd vol dromen, geen idee waar te beginnen. Mensen kleden en blogs schrijven om zo mijn lezers te helpen bij het kopen en combineren van hun kleding, daar ligt mijn talent dus dat ging me goed af. Maar ik was ook ineens een ondernemer met veel verplichtingen en werkweken van 24/7! De week in Londen heeft me echter geen windeieren gelegd en ik kreeg hierna al snel aanmelding na aanmelding voor mijn Shopping Experience.
Het hele jaar heb ik fantastisch vrijwerk gemaakt met fotograaf Charlona Teerlink, bijvoorbeeld van de winnaar van Hollands Next Topmodel, Montell! Deze samenwerking heeft ons een heleboel publicaties opgeleverd in HUF Magazine en Kaltblut Magazine waarvoor we diverse gave collecties hebben gebruikt. SchepersBosman, Marina van Dieren & Raisa Kok.. nogmaals heel hartelijk bedankt! De samenwerking met Charlona was voor mij heel waardevol. Een samenwerking waarvoor we het hele land zijn doorgereisd om onder anderen te shooten voor Max Models, vrijwerk te maken op de mooiste locaties en diverse Fashion events te bezoeken. Zo zaten we in Juli 2017 op de voorste rij bij Amsterdam Fashionweek om de catwalk-shows van SchepersBosman en Trihnbecx te bewonderen.
Ook heb ik me dit jaar aangesloten bij de Lifestyle Business Club waar ik veel leuke en inspirerende ondernemers heb mogen ontmoeten. Vrouwen die net als ik doen waar ze het allermeeste van houden, daar hun brood mee verdienen en graag willen blijven groeien en ontwikkelen. Een super mooi initiatief van power vrouw Erica Pool! Als stylist heb ik me verdiept in de E-Commerce bij iHeart Studio's en heb ik in 2017 gewerkt met de 2018 collectie van Scotch & Soda en Tommy Hilfiger. Ook hier weer ontzettend veel leuke stylisten ontmoet, zo ook Linda van Nunen. Dankzei Linda ben ik in Augustus 2017 gaan werken voor Sessibon Fashion & Events, waarvoor ik inmiddels al een heleboel leuke Fashionshows heb mogen stylen in binnen én buitenland.
Toen ontmoette ik Willem Baars, de hoofd-redacteur van JFK Magazine die onder de indruk was van mijn werk, ambities en passie voor het vak. Na een paar goede gesprekken besloot hij me een kans te geven (de kans van mijn leven, zo voelde het) die ik natuurlijk met beide handen aangreep. Op 22 November 2017 had ik mijn eerste styling klus voor JFK Magazine met Lasse Schöne. Toen kwam een tweede klus met Mattie Valk.. (deze zullen beide gepubliceerd worden in het Februari 2018 nummer) en hierna was mijn carrière in 'Tijdschriftenland' geboren. Een carrière waarvan ik een jaar geleden alleen maar kon dromen, waarvoor ik een jaar heel hard heb gewerkt en waar ik onwijs dankbaar voor ben!

4 Januari 2018

Wat was 2017 een goed jaar! Mijn doelen heb ik meer dan bereikt en daar mag ik best trots op zijn. Het was een jaar waarin ik heel veel inspirerende mensen heb mogen ontmoeten, maar vooral mezelf ben tegen gekomen. Ik heb ontdekt waar mijn hart en vooral mijn talent ligt en 2018 wordt het jaar waarin ik dit talent verder ga ontwikkelen. Ik ga me (nog) meer specialiseren in Mannen mode, een sieradenlijn lanceren, vloggen op YouTube en van Pretty Petite een mode platform maken waar Nederland (en misschien wel daarbuiten?!) niet meer omheen kan. Ik blijf daarnaast natuurlijk met veel plezier werken voor Sessibon en ga al mijn creativiteit en liefde stoppen in mijn carrière bij JFK Magazine! Jullie kunnen natuurlijk gewoon blijven genieten van mijn wekelijkse mode-blog hier op prettypetite.nl "Last but not least.." Ik ga mijn instagram omtoveren tot een Styling & Influencing platform! Volg je me nog niet? Ga dat zeker doen: @prettypetitenl. Veel doelen en ambities dus, en nog maar 361 dagen te gaan!

1 Comment

  1. Elwin says:

    Heel gaaf om te zien wat je allemaal hebt bereikt in een jaar! Succes met je doelen in 2018!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *