Vijf outfits waarmee jij jouw valentijn gaat veroveren!

Shopping Hell
De 3 meest dramatische shop ervaringen!
January 25, 2018
Instagram
Het grote geheim achter Instagram!
March 30, 2018

Vijf outfits waarmee jij jouw valentijn gaat veroveren!

Valentijnsdag
Hey, you missed me?! Gelukkig ben ik net op tijd weer terug om jullie nog snel even te voorzien van wat goede tips om van Valentijnsdag een spectaculaire feestdag te maken. Naar mijn mening wordt in de wereld van tegenwoordig waarin onze telefoons en social-media al snel al onze aandacht vragen, de kracht van Valentijnsdag zwaar onderschat. Dus stuur ik jullie alvast wat extra liefde en vijf te gekke outfits de ik zorgvuldig voor jullie heb uitgezocht! Zijn jullie er klaar voor?

Ready, set.. Red!

Met deze jas van BA&SH via Little Soho is het liefde op het eerste gezicht! Wat een juweeltje. Nu is rood sowieso een kleur de we dit voorjaar veel terug gaan zien, dus je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Maar met dit fijne stofje is hij ook nog eens uiterst geschikt voor een date avond op (het nog veel te koude) 14 Februari. Daarnaast ben ik een enorme fan van de kleding bij Little Soho en raad ik jullie allemaal aan om eens een kijkje te nemen op hun website. Een hele duidelijke omschrijving bij hun producten, zodat je niet na het bestellen van je favoriet er achter komt dat het niet past en je als nog geen toffe Valentijns outfit hebt gescoord! "Yep, ik denk met jullie mee."

Apple of my eye

Met deze outfit ga je harten veroveren! Dante 6 heeft een onwijs mooie collectie met fijne stoffen. Elegant en sexy, de formule voor een geslaagde Valentijnsdag! Ik vind deze top onwijs romantisch door de kleur en pasvorm. Het heeft iets sprookjesachtigs, vind je niet? Niet te overdreven en heel gemakkelijk te combineren met een jeans voor de andere 364 dagen in het jaar dat het géén Valentijnsdag is! Ook de kleur is in principe voor iedere huidskleur geschikt, dus dat maakt het dan weer veilig. Kleine kans dat je Valentijn je hierna nog laat gaan.

Pak van mijn hart!

Mannen in pak vinden we over het algemeen zeer aantrekkelijk maar zoals ik al eerder heb laten vallen, kunnen de dames zich daar nu vrolijk bij aansluiten. Ook voor Valentijnsdag heb ik weer een pareltje voor jullie uitgezocht waardoor Cupido iets minder hard hoeft te werken dit jaar. Gelukkig voor de dames is Suitsupply namelijk gestart met een dames lijn genaamd Suistudio! Een absolute aanrader mocht je 14 Februari nu niets te doen hebben, ga even langs bij hun winkel aan de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam!

No stress.

Ja mannen, morgen is de dag aangebroken dat vrouwelijk Nederland verwacht dat jullie een beetje extra jullie beste voor ze gaan doen. Dus om jullie daar een klein beetje mee te helpen ben ik ook voor jullie opzoek gegaan naar outfits waardoor ze aan jullie voeten zullen liggen. Geen suffe kaartjes en chocolaatjes, in deze heerlijke outfit van Dstrezzed zijn jullie zelf om op te vreten! Dstrezzed is een redelijk nieuw Nederlands label dat het onwijs goed doet, ik ben in ieder geval fan! Mooie stoffen en een gave combinatie van stoer en clean. Hierin kan het zo maar zijn dat jullie zelf wat leuke kaartjes mogen gaan ontvangen!

Dating material.

Wat vrouwen vooral belangrijk vinden is dat je 'lekker jezelf' blijft en dat is op Valentijnsdag natuurlijk niet anders. Daarom ben ik heel blij dat ik Lofty Manner heb ontdekt, zowel voor dames als voor heren trendy kleding van goede kwaliteit én voor een leuk prijsje! Valentijnsdag is immers al duur genoeg wanneer je een beetje wilt uitpakken. De outfit die ik voor jullie voor Valentijnsdag heb uitgekozen vind ik persoonlijk erg sexy, mannelijk en Date-waardig! Wat vinden jullie hiervan? Kijk voor wat combinatie inspiratie ook eens op hun Instagram: loftymanner.men!
"Hebben jullie hier wat aan gehad? Laat vooral even je reactie achter onder deze blog, dat vind ik leuk. Als je dan toch bezig bent, check ook even mijn YouTube kanaal. Je kunt je gratis abonneren en iedere vrijdag genieten van een spik-splinter nieuwe Vlog, ook dat zou ik te gek vinden! Ik wil jullie alvast een hele fijne & liefdevolle Valentijnsdag wensen, en tot de volgende."
-X-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *